0 megjegyzés / - Zoltán Kovács

Minden otthon boldogabb állatokkal. Akár egy életvidám kutya dobja fel a mindennapjainkat, akár egy büszke macska kápráztat el minket az 365 napjában, az általuk nyújtott érzelmi támogatás már-már nélkülözhetetlenné válik az állattartók számára.

Ám az állatokkal való együttélésnek van egy aspektusa, amit a legtöbb gazdi legszívesebben örökre eltüntetne a föld színéről: ez pedig a kiskedvencek által hullajtott szőr, és a belőlük áradó szag. Szerencsére már számtalan megoldás létezik a szagok semlegesítésére, amiket akár porszívózás közben is tudunk alkalmazni.

Aktív szénnel a friss levegőért

Az aktív szenet még a nagyszüleink is használták a szagok semlegesítésére. Nem hiába, hiszen ez az anyag természetes módon szívja magába a szagokat, ezáltal tartósítószerek nélkül szabadulhatunk meg a kellemetlen légkörtől.

A porszívógyártók is felismerték ezt a tényt, hiszen több porzsák- és szűrőtípus is tartalmaz aktív szenet szagsemlegesítés céljából. A Porzsákcentrum kínálatában az alábbi széntartalmú eszközök közül válogathatsz:

  • ETA eBAG Antibacterial porzsák

  • ETA Canto II A+AAA 1492 porszívó

  • Vorwerk-kompatibilis szűrő készlet

  • Bosch/Siemens Bionic motorvédő szűrő

  • Univerzális Active Carbon páraelszívó filter

  • Univerzális Active Carbon páraelszívó filter

  • Lux-kompatibilis carbon szűrő

  • Miele ActiveAirclean 30 szűrő

  • Contact szénszűrő

  • Electrolux Szénszűrő

  • Bosch/Siemens aktív szenes szűrő

  • Vorwerk-kompatibilis aktív szén szűrő

  • Vorwerk-kompatibilis aktív szén szűrő

  • Vorwerk-kompatibilis aktív szén szűrő

Ints búcsút a szagoknak a szagsemlegesítő S-bag porzsákok segítségével!

Amennyiben nem tudod, mik azok az S-bag porzsákok, ebben a cikkben már beszéltünk róla. Tömören megfogalmazva az S-bag porzsákok olyan kiegészítői a porszívóknak, amiknél nem kell a kiválasztás során a porszívó gyártóját és típusát pontosan tudnunk. Ugyanis az S-bag

porzsákokat azért fejlesztették ki a 2000-es évek elején, hogy megkönnyítsék a porzsák vásárlást.

Hiszen abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az emberek többsége nem tudja fejből a porszívójának a gyártóját sem, nemhogy még a típusát. Az Electrolux a Philips közreműködésével kezdte el egy olyan porzsák fejlesztését, amit rengeteg különböző porszívó típushoz lehet használni. Ezt az eszközt hívjuk ma S-bag porzsáknak.

Ezekből a porzsákokból többféle típus is a rendelkezésünkre áll, köztük az úgynevezett „Anti-Odor” is. Ez a porzsák magas szűrési kapacitással rendelkezik, ezáltal semlegesíteni tudja az állatszőr – és egyéb nem kívánatos tárgyak – szagát a porszívózás közben.

Töltsd meg otthonod mennyei illatokkal porszívózás közben

Bizony, akár porszívózás közben is használhatunk illatosítókat. A kellemes illatot árasztó anyagokat granulátum formájában lehet kapni, amit két módon tudunk használni: a porszívózás közben a földre szórva, amit aztán könnyedén fel tud szívni a gép, vagy bele is önthetjük a tiszta porzsákba a gépben. Így az illat a szűrőn keresztül töltheti meg a teret finom illatokkal.

A porzsákcentrum kínálatában két féle illatosító közül választhatsz: dönthetsz a kisebb kiszerelésű illatosítók mellett, amik tökéletesek arra a célra, hogy ki tudd próbálni a granulátumokat. Ezek az illatosítók a „Friss”, a „Citrom”, a „Levendula” és az „Óceán” változatokban érhetőek el.

Ha pedig beváltak számodra az illatosítók, akkor a nagy kiszerelésű illatosító granulátum szett mellett is dönthetsz. Ebben a szettben 3 féle illatot találsz meg, az úgynevezett „Virág”, „Limonella” és „Eukaliptusz” aromákat. Így az alkalomhoz illően friss, de akár finomságban gazdag illattal is ékesítheted az otthonod légkörét.

Ha esetleg más dologra lenne szükséged a porszívózáshoz, azt is megtalálhatod kínálatunkban: porzsákok, szűrők, ipari porzsákok, S-bag porzsákok és egyéb porszívó tartozékok közül is válogathatsz, így egy helyről beszerezhetsz mindent, amire szükséged van a porszívózáshoz!

 

0 megjegyzés

Írjon megjegyzést

Minden bejegyzés moderálás alá kerül.