0 megjegyzés / - Zoltán Kovács

Neked is meggyűlt a bajod a megfelelő porzsák kiválasztásával? Ezzel nem vagy egyedül: mivel az egyes porzsákmodellek csak kevés porszívóhoz illeszkednek, ezért a porzsák kiválasztása nehéz eladat. Ám az S-bag porzsákok segítségével ez a teher nem nyomhatja többé a vállaidat. Nézzük is, hogy mi ennek az oka.

Mi az az s-bag?

A s-bag nevében az s betű a standart szót takarja, ami magyarul szabványt jelent. Talán a neve is sejteti, hogy az s-bag egy olyan porzsák, ami sokféle porszívóba illik. Ez azért szokatlan, mivel a hagyományos porzsákok kevés porszívótípushoz illenek.

Ezzel alapvetően nem lenne probléma, viszont nagyon sokaknak okoz problémát a megfelelő porzsák megtalálása. Ugyanis, ha meg akarjuk találni azt a porzsákot, ami a mi porszívónkba illik, ahhoz tudnunk kell a gép gyártóját és a típusát is. Ezzel szemben nagyon sokan még a porszívójuk gyártóját is csak akkor tudják megmondani, ha megkeresik a logót a porszívón. A gép típusát pedig legtöbbször homály fedi.

Pontosan ez a probléma hívta életre az s-bag porzsákot

Az Electroloux szembesült ezzel a problémával, emiatt a Philips-el karöltve kifejlesztettek egy olyan porzsákot, ami széleskörben használható a porszívókban. Ezt úgy tudták megtenni, hogy a porzsák megtervezése mellett a 2001 után gyártott porszívókat is S-bag kompetibilisre gyártották.

Az Electrolux és a Philips gépei mellett azok a márkák is beszálltak ebbe a kezdeményezésbe, akik az Electrolux-hoz tartoznak: a Tornado, Volta, Aeg-Electrolux porszívói is S-bag kompatibilisek.

Igényeidnek megfelelően több S-bag közül is válogathatsz:

Classic: az S-bag-ek közül ennek a modellnek van a legbarátibb ára. A hagyományos papírzsákoknál sokkal hatékonyabb, hiszen a por és a részecskék 95%-át kiszűri a levegőből. Emellett az újragondolt zárrendszer miatt sokkal higiénikusabb is más porzsákokhoz képest. Hiszen így sokkal kevesebb szennyeződést enged vissza a levegőbe.

Classic Long Perfomance: hasonló tulajdonságokkal bír, mint sima egyszerű „Classic” társa, viszont nála sokkal több ideig bírja a kiképzést. Akár 50%-kal is hosszabb ideig használható, mint a hagyományos papír porzsákok.

Emellett a szívóereje is nagyobb, hiszen a szintetikus anyag optimális légáramlást biztosít, ezáltal a nagy szívóerejét egészen a porzsák telítettségéig megtartja. Az 1 mikro nagyságú részecskék 99%-át meg tudja tisztítani (viszonyításképp: egy hajszál 15-ször nagyobb ennél a méretnél).

Az egyedi hajtogatás miatt pedig az űrtartalma is nagyobb, mint a hagyományos, lapos porzsákoké.

Ultra Long Perfomance: ez a fajta porzsák még a Classic Long Perfomance S-bag-nél is hosszabb ideig tudja segíteni a porszívózást: 80%-kal több ideig bírja a kiképzést, mint a hagyományos papír porzsákok.

Anti-Odour: van otthon házi kedvenced? Ez esetben te is tapasztalhattad már, hogy az elhullajtott állatszőr finoman szólva hagy kívánni valót maga után. Ezen szag eltávolítására fejlesztették ki az Anti-Odour s-bag-eket, amelyek összegyűjtik és megsemmisítik a szagokat porszívózás közben.

Anti-Allergy: nevéből fakadóan az Anti-Allergy porzsákok jelentősen megkönnyíthetik az allergiások életét. Hiszen kétszer olyan erősen szűr, mint a hagyományos papír vagy mikroszálas porzsákok, így az allergén anyagoktól is megtisztítja a levegőt.

A Porzsákcentrumnál S-bag porzsákok széles választékával állunk a rendelkezésedre. Nemcsak Electrolux, hanem Philips porzsákok közül is válogathatsz. Válaszd ki az igényeidhez leginkább illő porzsákot, mi pedig 10 000 forint feletti rendelés esetén GLS futárszolgálat segítségével visszük ki a csomagod!

Ha esetleg más dologra lenne szükséged a porszívózáshoz, azt is megtalálhatod kínálatunkban: porzsákok, szűrők, ipari porzsákok, illatosítók és egyéb porszívó tartozékok közül is válogathatsz, így egy helyről beszerezhetsz mindent, amire szükséged van a porszívózáshoz!

 

0 megjegyzés

Írjon megjegyzést

Minden bejegyzés moderálás alá kerül.