Rendelés bruttó
összértéke

Futárszolgálat Személyes átvétel
0 - 20.000 Ft 1.890 Ft

_

20.000 Ft - tól  Ingyenes _

Szállítási cím

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is van lehetőség megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.Figyelem! A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Természetesen a mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag, a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

Biztonságos szállítás

A kiszállítást a futárszolgálat munkanapokon 8:00 - 17:00 között végzi

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállítást végző futár előtt, szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

A kiszállítást segítő információkat a rendelés során a Megjegyzés rovatba tüntetheti fel.Minden olyan információ amely a biztonságos kézbesítést segíti fontos lehet.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy és a következő munkanapon ismét megkísérli a kiszállítást.

Fizetés banki előreutalással

Amennyiben előreutalással szeretne fizetni kérjük szándékát a megjegyzés rovatban vagy valamelyik ügyfélszolgálati elérhetőségünkön jelezze felénk. Egyeztetés után, kiállítjuk Önnek a megrendeléséhez kapcsolódó díjbekérőt melyet a rendelésekor rögzített elérhetőségére továbbítunk

Amint a díjbekérő ellenértéke megérkezett bankszámlánkra a megrendelt termékeket átadjuk a futárszolgálatnak szállításra.

Személyes átvétel

 

Fizetés utánvéttel

Futárszolgálattal történő kiszállítást esetén, a számla ellenértékét Ön a csomag átvételekor a szállítást végző futárnak készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki.

Fizetés PayPal

A paypal rendszerén keresztül fizethet bankkártyával, hitelkártyával és a kártya-adatok megadása helyett fizetési lehetőségként használhatja a PayPal szolgáltatást.

Fizetés bankkártyával

A webáruházban megrendelt termékek ellenértékét kifizetheti interneten keresztül bankkártyával is.

A biztonságos bankkártyás fizetés hátterét a Stripe biztosítja.

Szállítás és fizetés Szállítás és fizetés Szállítás és fizetés