Hogyan indult a porzsakcentrum.hu?

A 2004-ben történt alakulása óta arra specializálódott, hogy teljes körű gondoskodást nyújtson a porszívójához kapcsolódó kiegészítők kérdéséről.
A kereskedelemben eltöltött több éves munkánk során gyakran tapasztalhattuk, hogy a legtöbb vásárlónak milyen nehéz volt megfelelő és egyben olcsó porzsákot, szűrőt, tartozékot találnia porszívójához.

Amikor a megfelelő tartozékot kiegészítőt keresi a porszívójához hatalmas sokszor átláthatatlan választékkal kell szembenéznie.

A vásárló gyakran nem tudta a porszívója pontos nevét, gyártóját elfelejtette a modell típusát számát, vagy egyszerűen nem emlékezett pontosan milyen porzsákot, szűrőt használt korábban.
A üzletekben vagy diszkontokban kisebb nagyobb áruházakban való unalmas sokszor eredménytelen keresgélés ma már nem szükséges, az elfeledett adatok miatti többszöri próbálkozás már a múlté.

A porzsákcentrum egy kényelmes, áttekinthető és gyors lehetőséget szeretne kínálni Önnek, hogy otthonról vásárolhassa meg porszívójához megfelelő termékeket, az első olyan porszívó porzsákot és tartozékot értékesítő online bolt amely egy okos kereső segítségével hatékonyan segíti ügyfeleink mindennapjait.


Létrehoztunk Önnek egy adatbázist, amely több mint 600 különböző porszívó gyártó közel 21000 modelléhez ajánl termékeket. Olyan jól ismert minőségi márkák porszívóihoz kínálunk Önnek, termékeket mint a Aeg, Electrolux, Miele, Siemens, Bosch, Kärcher, Samsung, stb.

Számunkra a tisztaság és a funkcionalitás magától értendő.

Ügyfélkörünk folyamatosan bővül – hamarosan Ön is közéjük tartozik? Örülnénk!

Üdvözlettel.
Kovács Zoltán

Porzsákcentrum