Tisztaság olcsón, egész évben!

Keresse meg a porszívójához tökéletesen illeszkedő porzsákot:

Porszívó porzsák kereső

Megmutatjuk, milyen egyszerű a helyes porzsákot megtalálni webáruházunkban:

Ismernie kell porszívója gyártóját és típusát. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatóak ezek az információk a porszívója tetején ill. készülék hasán található adatcímkén.

 

Olvass tovább

Iratkozzon fel Speciális Magazinunkra

Szeretnénk tartani a kapcsolatot Önnel speciális magazinunk formájában, melyből elsőként értesülhet rendszeres ajánlatainkról és újdonságainkról.

Forgalmazott márkák

Aeg porszívó porzsákok
Bosch porzsákok
Daewo porzsákok
Dirt Devil porzsák
Electrolux porzsákok
Fagor szűrők
Gorenje porzsákok
Hoover porzsákok
Karcher porzsákok
LG porzsákok
Makita porzsákok
Miele porzsákok
Philips porzsákok
Rowenta porzsákok
Samsung porzsákok
Siemens porzsákok
Zanussi porzsákok
Zelmer porszívó porzsákok

Most porszívóztam egy új porzsákkal.  Miért nem szabadulsz meg teljesen igazán (soha) a portól?

Ki érti ezt? Alig két napja volt az utolsó nagytakarítás, és újra itt vannak, minden felületen csúnya, apró, szürke porszemek, amelyeket az imént olyan gondosan felporszívóztam egy tiszta új porzsákkal. Honnan ez a sok por, kérdezheti az ember aggódva. És tényleg nem tudsz ellene tenni semmit? Alapvetően és őszintén: Nem! Mert a por mindig ott van. Sokan azért vásárolnak világos bútorokat, mert nem „úgy látják” rajta a port, mint például a sötét szekrényeken. Lehet, hogy így van de a por, ettől még ott van. A láthatatlan „veszély” általában kívülről jön.

Nagyrészt szennyeződésekből, bőrrészecskékből, textilszállakból és...igen...atkaürülékből áll.  És ahová megyünk, magunkkal visszük a port. Bizonyos mértékig az emberi szervezet is megszokta, csak ha túl sok lesz, vagy netán túl érzékenyek vagyunk akkor reagál allergiás reakciókkal szervezetünk. Mivel folyamatosan növekszik környezetünk mindenféle idegen anyaggal való szennyezettsége, ezért egyre gyakrabban jelentkezik bizonyos anyagokkal szembeni allergia, túlérzékeny reakció is. A lista élén a házipor-allergia áll. Ha nem kezelik, fennáll a krónikus légúti betegségek, például a hörghurut vagy az asztma kockázata. Érdemes tehát újra és újra felvenni a harcot a por ellen – bármennyire is reménytelennek tűnik. 

A szőnyegeket és egyéb textil padlóburkolatokat erős jó minőségű porszívóval és új tiszta porzsákkal rendszeresen tisztítani kell; amit tudunk  nedves ruhával törölni, azt legalább hetente egyszer törüljük át nedves ruhával is. Így sem szabadul meg teljesen a portól, de megakadályozza, hogy túl sok lebegjen a szoba levegőjében, és további megterhelést jelentsen a szervezetének. Ha már tudja, hogy hadilábon áll a porral, folyamatosan tüsszögéssel és köhögéssel, a legjobb, ha beruház egy hepa szűrős porszívóba, és a porszívózsák 4 hetente történő cseréjét egy bizonyítottan porra érzéketlen személyre bízza. 

Használja okos porzsák keresőnket. Kérdezzen!  Szívesen adunk tanácsot