Információk a porszívó porzsákokhoz

A porzsákon található nyilak mutatják az irányt, hogyan kell a porzsák tartólemezét a porzsáktartóba bedugni. A porzsák ekkor összehajtott állapotban maradhat, az használatkor magától kinyílik az optimális nagyságra. Kérem, vigyázon arra, hogy a szerkezet becsukásánál a porzsák sehol se szoruljon be.
A porszívó porzsákok speciálisan a megfelelő készülékek számára lettek kifejlesztve. Ezért biztos lehet, hogy a porzsák nagysága optimálisan az Ön készülékének szívóerejéhez és teljesítményéhez illik.
A Kleenair gyapjú porzsákok 5 speciálszövet-rétegből vannak összeállítva. A világos pontok fixáló feladatú ragasztási vagy hegesztési pontok, melyekből nem távozik el a levegő. Azok az anyag ellenállóképességét biztosítják erős megterhelésnél is.
Cserélje a porszívó porzsákot a szokásos idöközökben, illetve ha készülékének a csere- jelzője azt mutatja, de legkésőbb kéthavonként. Csak rendszeres csere biztositja a maximális higiéniát és szívóteljesítményt.
Használt porzsákok mindig a kukába dobandók! A porzsák és tartalma nem komposztálható!
Különösen a szivóerőnél és szűrőteljesitménynél mutatkozik a Kleenair porzsákok sokkal jobb hatásfoka. Teszt – laboratoriumi vizsgálatok és a mindennapi erős megterhelések igazolják az eredeti Kleenair porzsák különleges teljesitményét és csúcsminőségét.
Egyszerűen kifejezve: az Ön porszívójának több szívóereje van, mert annak szívóhatása tovább fennáll. Teljesítménye is erősebb. A zacskó speciális szűrőrétegei összehasonlítva a közönséges papir porzsákokkal intenzívebben szűrnek, még a legfinomabb részecskék 0.0003 mm nagyságrendig (pollen, penészgombaspórák és atka-ürülék) is a zacskóban maradnak. Ezáltal a levegő, amely elhagyja a porszívót, tisztább, mint a beszívott szobalevegö. Ez nagyobb tisztaságot és higiéniát jelent a háztartásban.
Elöször is nézzen utána porszívója pontos adatainak. Az ahhoz illö porzsákot megtalálja aztán online áruházunkban . Áruházunk rendszerint az összes használatos porszívó porzsákot kinálja. Speciális porzsákok esetén kérem érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.