GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Porzsák - Porzsákcentrum
Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 1290 Ft az ország egész területére.
Bruttó 10 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Porzsákcentrum blog

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Dátum: 2014.10.20. 22:34 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porszívó, porzsák

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Milyen egy jó porszívó? Hatékonyan szedi össze a port a parkettán és a szőnyegen is, amit felszív, azt nem engedi vissza a levegőbe, és mindeközben keveset fogyaszt. Igen, keveset fogyaszt, mert egy 1000Wattos porszívó még jobban is takaríthat, mint egy 1600 wattos vagy még nagyobb felvett nagy teljesítményű modell. Az Európai Unió által szeptemberben bevezetett porszívó energiacímkékkel mostantól egyszerű megtalálni a jó készülékeket.

Az Európai Unió rendelete szerint szeptember 1-jével a porszívókra is rákerültek a mosógépeknél, hűtőszekrényeknél már megismert, a háztartási készülékeket energiahatékonyság és egyéb műszaki paraméterek szerint osztályozó energiacímkék. A porszívók energiacímkéiről kiderül, fogyasztása szerint milyen energiaosztályba tartozik, mennyi áramot fogyaszt egy évben, mennyire hatékony a porfelszedő képessége kemény padlón és szőnyegen, és mennyi port enged vissza a levegőbe, valamint, hogy mennyire zajos a készülék. Értékeik szerint a porszívók A-tól G-ig terjedő besorolást kapnak, ahol az „A” a legjobb és „G” a leggyengébb minősítés.

Fontos változás az is, hogy az uniós szabályozás szerint a szeptember eleje után a boltokba kerülő új porszívók teljesítménye nem lehet több 1600 Wattnál, éves fogyasztása pedig maximum 62 kWh lehet. Miért jó ez nekünk? Azért, mert egy porszívó nem attól takarít jól, ha nagy teljesítményű a motorja, hiszen az elsősorban az energiafogyasztásra utal. A szívófejtől a porszívótest illesztésein át a szűrőkig, a motor kialakításáig, a készülék teljes kialakításának kell biztosítani a jó teljesítményt. A szabályozás bevezetésével így nem kell tartanunk attól, hogy romlik a porszívók teljesítménye, épp ellenkezőleg. Kisebb fogyasztású, de jobb minőségű porszívók kerülnek a boltokba. Ráadásul, az Európai Unió becslése szerint a porszívók energiafogyasztásának csökkenésével az EU országai 18 TWh energiát, azaz Szlovénia éves energiafogyasztását spórolhatják meg évente pár éven belül. A kisebb fogyasztású porszívókkal környezettudatosabban takaríthatunk.

 

 

Textil porzsák vs. papír porzsák ?

Dátum: 2013.05.30. 14:30 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porzsák

Míg a férfiak az újjáéledő természetben a fűnyírót ragadják kézbe, addig a hölgyek tavaszi nagytakarítást végeznek; előkerül a porszívó, de nem mindegy, hogy milyen áron, milyen körülmények között.

 

- Kezdjük a legelején! Lehet-e csoportosítani a porzsákokat, és ha igen, akkor melyek ezek?


- Mint ismeretes különféle lehetőségek vannak a porgyűjtésre. A porszívókban található porzsákok három fajtáját különböztetjük meg. Van az úgynevezett „folyamatos használatra tervezett” porzsák, amit mi textil, rongy, ruha porzsáknak nevezünk. Ezen kívül megkülönböztetünk papír és szintetikus porzsákokat is.

 

-A hetvenes-nyolcvanas években, amikor a rakéta porszívó volt a sláger, textil porzsákot lehetett használni. Egy laikus ember azt gondolná, hogy ez továbbra is megfelelő, elfogadható…

- Kétségtelen tény, hogy más idők jártak akkor. Azonban haladni kell a korral, hiszen a XXI. században egyre inkább előtérbe kerül az egészség, főleg akkor, amikor a csapból is az allergiás megbetegedések megsokszorozódása folyik. A textil porzsák néhány negatívumát szeretném felsorolni: gyenge szűrőképesség, alacsony higiénia, hiszen közvetlenül érintkezünk a porral a textilzsák takarításakor. Hamar eltömődik a porzsák, ezáltal nehéz kiüríteni, nem utolsósorban, csökken a szűrési hatékonyság minden egyes mosással.

Lehet mindezek mások számára nem negatív tényezők, egészen addig, amíg a porszívója nem hibásodik meg. Vagy tévedek?

- Sajnos igen, hiszen használat közben a por átszivárog a motortérbe, túlterhelhetik a szűrőket. Amennyiben a porszemek bekerülnek a motorkamrába, akkor nemcsak a motorban okozhatnak folyamatos rombolást, hanem kihathatnak a porszívó általános teljesítményére is. Az ilyen típusú takarítóeszközök hamar tönkremennek. Ezen túlmenőleg, ha a szűrés alacsony, és az „áteresztés” magas fokú, akkor a por nagy része visszafúvódik a szobába, ami igen kevéssé higiénikus.

 


- Térjünk rá a papír és szintetikus porzsákokra! Miért ezeket javasoljuk. Mennyivel jobbak az „elődjénél”, azaz a textil porzsáknál?


- Bebizonyított tény, hogy jobb megoldás az egészségesebb és tisztább otthoni környezet érdekében. Egyik sem „újrahasználható”, és a szűrési szint mindkettő, de főképp a szintetikus porzsák esetében nagyon magas. A legtöbb ilyen típusú porzsák rendelkezik valamilyen zárási szisztémával, így  bent tartható a por, a zsákban cserélés esetén. A jobb szűrés biztosítja az optimális tisztítási végeredményt. Éppen ezért az allergiában szenvedő emberek számára a szintetikus anyagból készült porzsákok és a Hepa szűrők használatát javasolom.

Az a drága Lux....

Dátum: 2009.08.14. 09:02 | Szerző: Kovács Zoltán | 1 hozzászólás

Pár hét és vége a nyárnak egyre többet vagyunk otthon, egyre többet takarítunk.

A LUX D820 C többfunkciós takarítógép tulajdonosok is végre fellélegezhetnek kínálatunkban megjelent filterek  aktív szénszűrő ( Carbon filter ) ill. és a kiáramló levegőt hatékonyan megszűrő Hepa filter.

Igazán jó vásárt csinál ha most vásárol D820 Trio set Akciós csomagunkból .

10% megtakarítás

Részletek

Lux D820

 

Trion porszívó hepa filterek tartósan alacsony árakon, és szinte minden raktáron!

Trion porszívó filterek

Trion  TR-8509F,  TR-8525,  TR-8527,  TR-8529

 

Kovács Zoltán

 

4 Bosch Siemens

Dátum: 2009.07.21. 13:35 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás

4 újabb hepa filter a kínálatunkban Bosch – Siemens ill. Philips porszívókhoz

Philips HR 4920  Bosch Siemens 54906  Bosch Siemens 54912  Bosch Siemens 54913 

A Bosch Siemens ill. a Philips egyes típusú porszívói extrákkal vannak ellátva, mint pl. a Hepa filter ez szolgálja a készülékből távozó levegő hatékony szűrését, hogy a por ne kerüljön vissza a lakásba. A filterek kiszűrik a 0,3 mikron átmérőjű, ill. az ennél nagyobb részecskéket. (poratkák, penészgombák, pollenek) A kereskedelemben kapható porszívók döntő többsége Hepa filtert tartalmaz, de érdemes a vásárláskor erre külön rákérdezni és ellenőrizni, hogy kapható ezen az adott készülékhez külön hepa filter.  Bizonyos Hepa filterek tisztíthatóak ez hosszú távon egy pénztárcabarát megoldást jelent.  

A porszívó rendszeres használata esetén ajánlatos a szűrök rendszeres cseréje. ( 6 – 8 havonta )

Kovács Zoltán

Három új

Dátum: 2009.02.05. 20:39 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: Porzsákcentrum

Három új gyári csomagolású termék jelent meg kínálatunkban

A népszerű Electrolux Xio gyapjú porzsák ill. a Hoover márka két újdonsága szintén gyapjú alapanyagból a H60, Sensory sorozat, Freemotion sorozat és a H63, Freespace sorozat, Sprint sorozatú porszívókhoz.

Kovács Zoltán

Indulás

Dátum: 2008.05.03. 21:25 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: Porzsákcentrum

Megújult külsővel még több tartalommal elindult új webáruházunk. Még több akciós Karcher termékekkel ill. kiváló minőségű porzsákokkal bővítettük választékunkat.

Porzsákcentrum blogban erre számíthat:

Elindítottam útjára Porzsákcentrum blogunkat melyben áruházunkkal kapcsolatos eseményekről, változásokról ill. termékekkel kapcsolatos információkról, hírekről  kívánok kicsit személyesebb tájékoztatást nyújtani.

Kovács Zoltán 

© 2004 - 4798 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja