GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Porzsák - Porzsákcentrum
Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 1290 Ft az ország egész területére.
Bruttó 10 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Porzsákcentrum blog

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Dátum: 2014.10.20. 22:34 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porszívó, porzsák

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Milyen egy jó porszívó? Hatékonyan szedi össze a port a parkettán és a szőnyegen is, amit felszív, azt nem engedi vissza a levegőbe, és mindeközben keveset fogyaszt. Igen, keveset fogyaszt, mert egy 1000Wattos porszívó még jobban is takaríthat, mint egy 1600 wattos vagy még nagyobb felvett nagy teljesítményű modell. Az Európai Unió által szeptemberben bevezetett porszívó energiacímkékkel mostantól egyszerű megtalálni a jó készülékeket.

Az Európai Unió rendelete szerint szeptember 1-jével a porszívókra is rákerültek a mosógépeknél, hűtőszekrényeknél már megismert, a háztartási készülékeket energiahatékonyság és egyéb műszaki paraméterek szerint osztályozó energiacímkék. A porszívók energiacímkéiről kiderül, fogyasztása szerint milyen energiaosztályba tartozik, mennyi áramot fogyaszt egy évben, mennyire hatékony a porfelszedő képessége kemény padlón és szőnyegen, és mennyi port enged vissza a levegőbe, valamint, hogy mennyire zajos a készülék. Értékeik szerint a porszívók A-tól G-ig terjedő besorolást kapnak, ahol az „A” a legjobb és „G” a leggyengébb minősítés.

Fontos változás az is, hogy az uniós szabályozás szerint a szeptember eleje után a boltokba kerülő új porszívók teljesítménye nem lehet több 1600 Wattnál, éves fogyasztása pedig maximum 62 kWh lehet. Miért jó ez nekünk? Azért, mert egy porszívó nem attól takarít jól, ha nagy teljesítményű a motorja, hiszen az elsősorban az energiafogyasztásra utal. A szívófejtől a porszívótest illesztésein át a szűrőkig, a motor kialakításáig, a készülék teljes kialakításának kell biztosítani a jó teljesítményt. A szabályozás bevezetésével így nem kell tartanunk attól, hogy romlik a porszívók teljesítménye, épp ellenkezőleg. Kisebb fogyasztású, de jobb minőségű porszívók kerülnek a boltokba. Ráadásul, az Európai Unió becslése szerint a porszívók energiafogyasztásának csökkenésével az EU országai 18 TWh energiát, azaz Szlovénia éves energiafogyasztását spórolhatják meg évente pár éven belül. A kisebb fogyasztású porszívókkal környezettudatosabban takaríthatunk.

 

 

Hogyan válasszunk porszívót, avagy porszívómustra felsőfokon

Dátum: 2013.06.11. 22:31 | Szerző: Kovács Zoltán | 1 hozzászólás
Címkék: porszívó

A tavaszi nagytakarítás nem ér véget a nyár beköszöntével sem. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközökkel látunk neki a munkálatoknak, ugyanis porszívók között is jelentős különbség van. A választás során fontos a teljesítmény, az alkatrész ellátottság, a márka és természetesen maga az ár.

Legelső szempont, hogy döntsük el, milyen típusú takarítóeszközt kívánunk vásárolni. Megkülönböztetünk száraz- és száraz-nedves ill. vizes porszívót is, amelyen belül meglehetősen széles a paletta. Fontos szempont még, hogy milyen intenzitással, gyakorisággal használjuk porszívónkat.
Az emberek többsége az úgynevezett szárazporszívót preferálja. Természetesen nem mindegy, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli takarítógépet használunk.

- Én elsősorban a porzsákost ajánlom, mert tévhit, hogy a porzsák nélküli nem szorul szürő cserére.

 Ott is vásárolnunk kell különféle filtereket, melyeket akár fél éven belül cserélnünk kell. Természetesen itt is vannak igazán jó minőségűek, melyek moshatóak.

A porzsák nélküli porszívóknak két változata van: száraz és vizes tartállyal működő. Nagy előnyük, hogy nem kell hozzájuk porzsákot venni. Használatuk során a kosz egy beépített tartályba kerül, ha ez megtelt, csak ki kell önteni. szűrők tisztítása már problémásabb. Ezek gyorsan eltömődhetnek, így a készülék szívóteljesítménye jelentősen csökken.

 


Apropó teljesítmény! Sokan nem is hinnék el, hogy manapság már a porszívókon is feltüntetik a szívóhatást. Tapasztalatunk szerint a 300-500 mini-bar teljesítmény megfelelő, ezért érdemes nyitott szemmel vásárolnunk, nem kifizetődő, ha olyan takarítógépre költünk, amely falslevegőt is felhasznál munkája során.

Nem elhanyagolható szempont a megfelelő márka kiválasztása sem! Ügyelnünk kell arra, hogy legyen a közelben egy márkaszerviz, hogy könnyen orvosolható legyen az esetlegesen felmerülő probléma. Igazán kellemetlen, amikor heteken keresztül nem találunk megfelelő alkatrészt, és a por csak gyűlik és gyűlik a lakásban…

A gazdasági válság idején, természetesen az ár sem elhanyagolható szempont! Ugyanakkor a pár ezer forintos, folyamatosan „leakciózott” porszívót nem érdemes megvásárolni, mert akkor igazzá válik a mondás, miszerint „olcsó húsnak, híg a leve”. Háztartási, otthoni célokra már 15-20 ezer forint között jó minőségű takarítógépet lehet venni.

Kevesebben használják a vizes porszívókat, melyek vízen keresztül szűrik át a beszívott levegőt.Használata légúti betegségekkel küzdők számára azért is ideális, mert megnöveli a levegő páratartalmátHátránya azonban, hogy meglehetősen nehéz (akár kilenc kiló), túlságosan nagy, ráadásul drága: a legolcsóbb darabok ára is húszezer forint fölötti.

© 2004 - 5859 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja