GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Porzsák - Porzsákcentrum
Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 1290 Ft az ország egész területére.
Bruttó 10 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Textil porzsák vs. papír porzsák ?

Dátum: 2013.05.30. 14:30 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porzsák

Míg a férfiak az újjáéledő természetben a fűnyírót ragadják kézbe, addig a hölgyek tavaszi nagytakarítást végeznek; előkerül a porszívó, de nem mindegy, hogy milyen áron, milyen körülmények között.

 

- Kezdjük a legelején! Lehet-e csoportosítani a porzsákokat, és ha igen, akkor melyek ezek?


- Mint ismeretes különféle lehetőségek vannak a porgyűjtésre. A porszívókban található porzsákok három fajtáját különböztetjük meg. Van az úgynevezett „folyamatos használatra tervezett” porzsák, amit mi textil, rongy, ruha porzsáknak nevezünk. Ezen kívül megkülönböztetünk papír és szintetikus porzsákokat is.

 

-A hetvenes-nyolcvanas években, amikor a rakéta porszívó volt a sláger, textil porzsákot lehetett használni. Egy laikus ember azt gondolná, hogy ez továbbra is megfelelő, elfogadható…

- Kétségtelen tény, hogy más idők jártak akkor. Azonban haladni kell a korral, hiszen a XXI. században egyre inkább előtérbe kerül az egészség, főleg akkor, amikor a csapból is az allergiás megbetegedések megsokszorozódása folyik. A textil porzsák néhány negatívumát szeretném felsorolni: gyenge szűrőképesség, alacsony higiénia, hiszen közvetlenül érintkezünk a porral a textilzsák takarításakor. Hamar eltömődik a porzsák, ezáltal nehéz kiüríteni, nem utolsósorban, csökken a szűrési hatékonyság minden egyes mosással.

Lehet mindezek mások számára nem negatív tényezők, egészen addig, amíg a porszívója nem hibásodik meg. Vagy tévedek?

- Sajnos igen, hiszen használat közben a por átszivárog a motortérbe, túlterhelhetik a szűrőket. Amennyiben a porszemek bekerülnek a motorkamrába, akkor nemcsak a motorban okozhatnak folyamatos rombolást, hanem kihathatnak a porszívó általános teljesítményére is. Az ilyen típusú takarítóeszközök hamar tönkremennek. Ezen túlmenőleg, ha a szűrés alacsony, és az „áteresztés” magas fokú, akkor a por nagy része visszafúvódik a szobába, ami igen kevéssé higiénikus.

 


- Térjünk rá a papír és szintetikus porzsákokra! Miért ezeket javasoljuk. Mennyivel jobbak az „elődjénél”, azaz a textil porzsáknál?


- Bebizonyított tény, hogy jobb megoldás az egészségesebb és tisztább otthoni környezet érdekében. Egyik sem „újrahasználható”, és a szűrési szint mindkettő, de főképp a szintetikus porzsák esetében nagyon magas. A legtöbb ilyen típusú porzsák rendelkezik valamilyen zárási szisztémával, így  bent tartható a por, a zsákban cserélés esetén. A jobb szűrés biztosítja az optimális tisztítási végeredményt. Éppen ezért az allergiában szenvedő emberek számára a szintetikus anyagból készült porzsákok és a Hepa szűrők használatát javasolom.

Még nem érkezett hozzászólás

* - A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

© 2004 - 4961 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja