GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Porzsák - Porzsákcentrum
Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 1290 Ft az ország egész területére.
Bruttó 10 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Porzsákcentrum blog

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Dátum: 2014.10.20. 22:34 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porszívó, porzsák

Hatékonyság és alacsony fogyasztás!

Milyen egy jó porszívó? Hatékonyan szedi össze a port a parkettán és a szőnyegen is, amit felszív, azt nem engedi vissza a levegőbe, és mindeközben keveset fogyaszt. Igen, keveset fogyaszt, mert egy 1000Wattos porszívó még jobban is takaríthat, mint egy 1600 wattos vagy még nagyobb felvett nagy teljesítményű modell. Az Európai Unió által szeptemberben bevezetett porszívó energiacímkékkel mostantól egyszerű megtalálni a jó készülékeket.

Az Európai Unió rendelete szerint szeptember 1-jével a porszívókra is rákerültek a mosógépeknél, hűtőszekrényeknél már megismert, a háztartási készülékeket energiahatékonyság és egyéb műszaki paraméterek szerint osztályozó energiacímkék. A porszívók energiacímkéiről kiderül, fogyasztása szerint milyen energiaosztályba tartozik, mennyi áramot fogyaszt egy évben, mennyire hatékony a porfelszedő képessége kemény padlón és szőnyegen, és mennyi port enged vissza a levegőbe, valamint, hogy mennyire zajos a készülék. Értékeik szerint a porszívók A-tól G-ig terjedő besorolást kapnak, ahol az „A” a legjobb és „G” a leggyengébb minősítés.

Fontos változás az is, hogy az uniós szabályozás szerint a szeptember eleje után a boltokba kerülő új porszívók teljesítménye nem lehet több 1600 Wattnál, éves fogyasztása pedig maximum 62 kWh lehet. Miért jó ez nekünk? Azért, mert egy porszívó nem attól takarít jól, ha nagy teljesítményű a motorja, hiszen az elsősorban az energiafogyasztásra utal. A szívófejtől a porszívótest illesztésein át a szűrőkig, a motor kialakításáig, a készülék teljes kialakításának kell biztosítani a jó teljesítményt. A szabályozás bevezetésével így nem kell tartanunk attól, hogy romlik a porszívók teljesítménye, épp ellenkezőleg. Kisebb fogyasztású, de jobb minőségű porszívók kerülnek a boltokba. Ráadásul, az Európai Unió becslése szerint a porszívók energiafogyasztásának csökkenésével az EU országai 18 TWh energiát, azaz Szlovénia éves energiafogyasztását spórolhatják meg évente pár éven belül. A kisebb fogyasztású porszívókkal környezettudatosabban takaríthatunk.

 

 

HEPA szűrőt a porszívókba!

Dátum: 2013.07.24. 15:17 | Szerző: Kovács Zoltán | 2 hozzászólás
Címkék: Filter

HEPA szűrőt a porszívókba!


1940-ben jelentek meg az első HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrők alapvetően az atombomba kísérleteknél, mégpedig azért, hogy az esetleges radioaktív részecskéket kiszűrjék a laboratóriumot elhagyó levegőből. Természetesen idővel sok minden megváltozott e tekintetben is.


-Arra tervezték, hogy a legkisebb méretű szemcséket is megfogja, mely akár 0,3 mikron méretű is lehet. Ezt a technológiát építették be később az egyik leggyakoribb háztartási gépbe a HEPA szűrős porszívókba, így téve lehetővé, hogy lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől 

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő HEPA filter megtalálható szinte valamennyi porszívóban, függetlenül a porzsák meglététől, vagy fajtájától. Egy átlagos papírporzsákos porszívó éppúgy lehet HEPA szűrős, mint a legmodernebb vizes porszívó. Az esetek nagy részében csupán kényelmi szempont a papír porzsák helyett például egy műanyag tartályos, vagyis porzsák nélküli megoldás.

Miért jó a HEPA szűrő ?:- Egy textil porzsákos porszívó ugyan kiszűri a “nagyobb” porszemcséket, de ami átfér a szűrőszövet szálai között az bizony visszakerül a  levegőbe. Ráadásul a részecskék egy idő után eltömítik a porzsák pórusait, ezáltal jelentősen csökkentik a porszívó teljesítményét.


A porszívót tegyük egy napfényes sávba a szobába, és nézzük meg a fénysugárban, hogy szállnak-e porszemcsék a porszívóból kilépő levegőben. Ha látjuk a port, akkor bizony nem megfelelő a porszívónk szűrése és, ha valaki ráadásul allergiás, érdemes felkeresnie bennünket, hogy segítséget tudjunk nyújtani, hogy a legmegfelelőbb áron jusson egy új HEPA szűrőhöz

 

 

Hogyan válasszunk porszívót, avagy porszívómustra felsőfokon

Dátum: 2013.06.11. 22:31 | Szerző: Kovács Zoltán | 1 hozzászólás
Címkék: porszívó

A tavaszi nagytakarítás nem ér véget a nyár beköszöntével sem. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközökkel látunk neki a munkálatoknak, ugyanis porszívók között is jelentős különbség van. A választás során fontos a teljesítmény, az alkatrész ellátottság, a márka és természetesen maga az ár.

Legelső szempont, hogy döntsük el, milyen típusú takarítóeszközt kívánunk vásárolni. Megkülönböztetünk száraz- és száraz-nedves ill. vizes porszívót is, amelyen belül meglehetősen széles a paletta. Fontos szempont még, hogy milyen intenzitással, gyakorisággal használjuk porszívónkat.
Az emberek többsége az úgynevezett szárazporszívót preferálja. Természetesen nem mindegy, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli takarítógépet használunk.

- Én elsősorban a porzsákost ajánlom, mert tévhit, hogy a porzsák nélküli nem szorul szürő cserére.

 Ott is vásárolnunk kell különféle filtereket, melyeket akár fél éven belül cserélnünk kell. Természetesen itt is vannak igazán jó minőségűek, melyek moshatóak.

A porzsák nélküli porszívóknak két változata van: száraz és vizes tartállyal működő. Nagy előnyük, hogy nem kell hozzájuk porzsákot venni. Használatuk során a kosz egy beépített tartályba kerül, ha ez megtelt, csak ki kell önteni. szűrők tisztítása már problémásabb. Ezek gyorsan eltömődhetnek, így a készülék szívóteljesítménye jelentősen csökken.

 


Apropó teljesítmény! Sokan nem is hinnék el, hogy manapság már a porszívókon is feltüntetik a szívóhatást. Tapasztalatunk szerint a 300-500 mini-bar teljesítmény megfelelő, ezért érdemes nyitott szemmel vásárolnunk, nem kifizetődő, ha olyan takarítógépre költünk, amely falslevegőt is felhasznál munkája során.

Nem elhanyagolható szempont a megfelelő márka kiválasztása sem! Ügyelnünk kell arra, hogy legyen a közelben egy márkaszerviz, hogy könnyen orvosolható legyen az esetlegesen felmerülő probléma. Igazán kellemetlen, amikor heteken keresztül nem találunk megfelelő alkatrészt, és a por csak gyűlik és gyűlik a lakásban…

A gazdasági válság idején, természetesen az ár sem elhanyagolható szempont! Ugyanakkor a pár ezer forintos, folyamatosan „leakciózott” porszívót nem érdemes megvásárolni, mert akkor igazzá válik a mondás, miszerint „olcsó húsnak, híg a leve”. Háztartási, otthoni célokra már 15-20 ezer forint között jó minőségű takarítógépet lehet venni.

Kevesebben használják a vizes porszívókat, melyek vízen keresztül szűrik át a beszívott levegőt.Használata légúti betegségekkel küzdők számára azért is ideális, mert megnöveli a levegő páratartalmátHátránya azonban, hogy meglehetősen nehéz (akár kilenc kiló), túlságosan nagy, ráadásul drága: a legolcsóbb darabok ára is húszezer forint fölötti.

Textil porzsák vs. papír porzsák ?

Dátum: 2013.05.30. 14:30 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: porzsák

Míg a férfiak az újjáéledő természetben a fűnyírót ragadják kézbe, addig a hölgyek tavaszi nagytakarítást végeznek; előkerül a porszívó, de nem mindegy, hogy milyen áron, milyen körülmények között.

 

- Kezdjük a legelején! Lehet-e csoportosítani a porzsákokat, és ha igen, akkor melyek ezek?


- Mint ismeretes különféle lehetőségek vannak a porgyűjtésre. A porszívókban található porzsákok három fajtáját különböztetjük meg. Van az úgynevezett „folyamatos használatra tervezett” porzsák, amit mi textil, rongy, ruha porzsáknak nevezünk. Ezen kívül megkülönböztetünk papír és szintetikus porzsákokat is.

 

-A hetvenes-nyolcvanas években, amikor a rakéta porszívó volt a sláger, textil porzsákot lehetett használni. Egy laikus ember azt gondolná, hogy ez továbbra is megfelelő, elfogadható…

- Kétségtelen tény, hogy más idők jártak akkor. Azonban haladni kell a korral, hiszen a XXI. században egyre inkább előtérbe kerül az egészség, főleg akkor, amikor a csapból is az allergiás megbetegedések megsokszorozódása folyik. A textil porzsák néhány negatívumát szeretném felsorolni: gyenge szűrőképesség, alacsony higiénia, hiszen közvetlenül érintkezünk a porral a textilzsák takarításakor. Hamar eltömődik a porzsák, ezáltal nehéz kiüríteni, nem utolsósorban, csökken a szűrési hatékonyság minden egyes mosással.

Lehet mindezek mások számára nem negatív tényezők, egészen addig, amíg a porszívója nem hibásodik meg. Vagy tévedek?

- Sajnos igen, hiszen használat közben a por átszivárog a motortérbe, túlterhelhetik a szűrőket. Amennyiben a porszemek bekerülnek a motorkamrába, akkor nemcsak a motorban okozhatnak folyamatos rombolást, hanem kihathatnak a porszívó általános teljesítményére is. Az ilyen típusú takarítóeszközök hamar tönkremennek. Ezen túlmenőleg, ha a szűrés alacsony, és az „áteresztés” magas fokú, akkor a por nagy része visszafúvódik a szobába, ami igen kevéssé higiénikus.

 


- Térjünk rá a papír és szintetikus porzsákokra! Miért ezeket javasoljuk. Mennyivel jobbak az „elődjénél”, azaz a textil porzsáknál?


- Bebizonyított tény, hogy jobb megoldás az egészségesebb és tisztább otthoni környezet érdekében. Egyik sem „újrahasználható”, és a szűrési szint mindkettő, de főképp a szintetikus porzsák esetében nagyon magas. A legtöbb ilyen típusú porzsák rendelkezik valamilyen zárási szisztémával, így  bent tartható a por, a zsákban cserélés esetén. A jobb szűrés biztosítja az optimális tisztítási végeredményt. Éppen ezért az allergiában szenvedő emberek számára a szintetikus anyagból készült porzsákok és a Hepa szűrők használatát javasolom.

Tavaszi nagytakarítás, de mivel is kezdjük?

Dátum: 2013.05.14. 11:05 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: takarítás

 

Tavaszi nagytakarítás, de mivel is kezdjük?  
Itt a jó idő, - ideje felfrissíteni az otthonunkat. A feladat mindenkinek természetesnek tűnik, de 
mielőtt nekiállunk, érdemes átgondolni, mert időt, pénzt, és energiát takaríthatunk meg, ha a kellő 
sorrendben, és a megfelelő eszközökkel végezzük.
A munkát elsőként a rendrakással kezdjék: a téli ruhadarabok elrakásával, a feleslegessé vált 
dolgok elpakolásával, kiselejtezésével.
 
A lakás portalanítása és felfrissítése a legfontosabb tavaszi teendő, amire a porszívózás a 
legmegfelelőbb módszer. 
Porszívózás előtt mindenképpen szüntesse meg az akadályokat, gyűjtse össze a szanaszét 
heverő tárgyakat. Aztán jöhetnek felülről lefelé a polcok, majd a lámpák, és a szekrények. A 
törölgetéshez használjon mikroszálas kendőt, ami csökkenti a szálló por kialakulását. 
 
Mozdítsa el a bútorokat, és lehetőleg az ágyat is.   
 
Kezdődhet a porszívózás! 
Mindenek előtt ellenőrizze porszívója állapotát: hallgassa meg, hogy jó –e a készülék hangja,    
nézze meg rendben van – e a gégecső, a toldófej, és a szívófej; fontos, hogy ne legyenek 
eltömődve. Ezzel az egyszerű módszerrel megóvhatja készülékét az esetleges meghibásodástól. 
Ezáltal meghosszabítja gépe élettartalmát megnövelheti teljesítményét. 
 
Ezután nézze meg a porszívóban lévő porzsák ill filter állapotát, ne legyen túltelítődve, eltömődve; 
ha szükséges cserélje ki őket. A megtelt porzsákot feltétlen cserélje ki, hiszen kedvezőbb új 
porzsákot vásárolni mint költeni egy új gépre.  
  
Nézze meg a Porzsákcentrum weboldalát, és rendeljen online, a www.porzsakcentrum.hu 
webáruházban. A weboldal egyben egy webáruház is, ahol egyszerűen, kényelmesen  három 
kattintással kiválaszthatja a gépébe illő porzsákot, filtert, tartozékot. 
 
Használja ki a lehetőséget, mert ezzel időt és pénzt takaríthat meg!  
 
A tiszta otthon nem luxus, és az olcsó porzsák sem!
 
"  Ezúton szeretnén megköszönni megrendelésem gyors és pontos teljesítését.  
   Hétfő reggel vásároltam online Önöknél és tegnap délután már a kezemben tartottam a        
megrendelt szűrőt a porszívómhoz. Sok utánajárástól és keresgéléstől kíméltek meg, így nagy 
örömmel tölt el, hogy rátaláltam honlapjukra és szolgáltatásukra. 
További jó munkát kívánok valamennyi munkatársnak, 
Üdvözlettel, 
    Kollár Beáta  " 
 
 
Porzsákcentrum 

 

Az a drága Lux....

Dátum: 2009.08.14. 09:02 | Szerző: Kovács Zoltán | 1 hozzászólás

Pár hét és vége a nyárnak egyre többet vagyunk otthon, egyre többet takarítunk.

A LUX D820 C többfunkciós takarítógép tulajdonosok is végre fellélegezhetnek kínálatunkban megjelent filterek  aktív szénszűrő ( Carbon filter ) ill. és a kiáramló levegőt hatékonyan megszűrő Hepa filter.

Igazán jó vásárt csinál ha most vásárol D820 Trio set Akciós csomagunkból .

10% megtakarítás

Részletek

Lux D820

 

Trion porszívó hepa filterek tartósan alacsony árakon, és szinte minden raktáron!

Trion porszívó filterek

Trion  TR-8509F,  TR-8525,  TR-8527,  TR-8529

 

Kovács Zoltán

 

4 Bosch Siemens

Dátum: 2009.07.21. 13:35 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás

4 újabb hepa filter a kínálatunkban Bosch – Siemens ill. Philips porszívókhoz

Philips HR 4920  Bosch Siemens 54906  Bosch Siemens 54912  Bosch Siemens 54913 

A Bosch Siemens ill. a Philips egyes típusú porszívói extrákkal vannak ellátva, mint pl. a Hepa filter ez szolgálja a készülékből távozó levegő hatékony szűrését, hogy a por ne kerüljön vissza a lakásba. A filterek kiszűrik a 0,3 mikron átmérőjű, ill. az ennél nagyobb részecskéket. (poratkák, penészgombák, pollenek) A kereskedelemben kapható porszívók döntő többsége Hepa filtert tartalmaz, de érdemes a vásárláskor erre külön rákérdezni és ellenőrizni, hogy kapható ezen az adott készülékhez külön hepa filter.  Bizonyos Hepa filterek tisztíthatóak ez hosszú távon egy pénztárcabarát megoldást jelent.  

A porszívó rendszeres használata esetén ajánlatos a szűrök rendszeres cseréje. ( 6 – 8 havonta )

Kovács Zoltán

Három új

Dátum: 2009.02.05. 20:39 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: Porzsákcentrum

Három új gyári csomagolású termék jelent meg kínálatunkban

A népszerű Electrolux Xio gyapjú porzsák ill. a Hoover márka két újdonsága szintén gyapjú alapanyagból a H60, Sensory sorozat, Freemotion sorozat és a H63, Freespace sorozat, Sprint sorozatú porszívókhoz.

Kovács Zoltán

Indulás

Dátum: 2008.05.03. 21:25 | Szerző: Kovács Zoltán | Még nem érkezett hozzászólás
Címkék: Porzsákcentrum

Megújult külsővel még több tartalommal elindult új webáruházunk. Még több akciós Karcher termékekkel ill. kiváló minőségű porzsákokkal bővítettük választékunkat.

Porzsákcentrum blogban erre számíthat:

Elindítottam útjára Porzsákcentrum blogunkat melyben áruházunkkal kapcsolatos eseményekről, változásokról ill. termékekkel kapcsolatos információkról, hírekről  kívánok kicsit személyesebb tájékoztatást nyújtani.

Kovács Zoltán 

© 2004 - 7791 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja