Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Kitűnő csótányirtás és a darázsirtó porozógép honlap

A mostani a rohanó időben a csótányirtás, ágyi poloska irtószer megannyi személyt foglalkoztat

Néhány jó csótányirtás tipp olvasása során kitárul szemeink előtt a nagy titok. Az elégedett rendeléshez kulcsfontosságú ennek a titoknak az ismerete. Amiket megtalálhat a rovarmentes.hu csótányirtás weboldalon. Szakértő tanácsaival akárki könnyedén boldogul a csótányirtás világában.

Kitűnő csótányirtás és a darázsirtó porozógép honlap
Kitűnő csótányirtás és a darázsirtó porozógép honlap

A hétköznapi látogató sajnos nem rendelkezik elegendő ágyi poloska irtás ismerettel. Viszont ezek hiányában rettentően nyakatekert a jó elhatározás. Ezt egyszerűen javíthatjuk, ha a rovarmentes.hu ágyi poloska irtás honlapot áttanulmányozzuk. Az itt olvasható ágyi poloska irtás bejegyzések előkészítenek a megfontolt vásárlásra.

Ágyi poloska irtószer RovarMentes: Szakértő segítségével bárki könnyűszerrel feltalálja magát a darázsirtás világában. Pár informatív darázsirtás oldal megvizsgálása után feltárul előttünk a féltve őrzött titok. Az elégedett rendeléshez kulcsfontosságú ennek a titoknak az ismerete. Amiket megtalálhat a rovarmentes.hu darázsirtás weblapon. A RovarMentes darázsirtás weblapján található több tipp.

A HACCP rendszer árakról is olvashatunk tájékoztatást egy remek weblapon. A kedvező ár sok embernek jelentős szempont. Igencsak kardinális, hogy HACCP rendszer témában kiváló weblapot találjunk. Egy szakszerű weblapon nyilvánvalóan rengeteget olvashatunk HACCP rendszer útmutatásokat. A RovarMentes HACCP rendszer weblapján látható cikk. Az ötletek alapján minden személy megismeri, mi a számára tökéletes döntés.

RovarMentes Poloska irtása: A hangyairtás költségekről is olvashatunk tájékoztatást a kiváló weboldalon. A megfizethető ár sok embernek nélkülözhetetlen szempont. A jó weblapon magától értetődően rengeteget találhatunk hangyairtás javaslatokat. A javaslatok nyomán mindenki megismeri, mi a számára ideális megoldás. Igen létfontosságú, hogy hangyairtás témakörben kedvező weblapot keressünk.

Hangyairtás házi praktikák RovarMentes - A mai fejlett időben a rovarirtás sok embert érdekel. A net különösen sok hasznos információt tartalmaz rovarirtás témában. Ajánlott felkutatni a tárgykörbe vágó rovarirtás weblapokat. Tanácsok a RovarMentes rovarirtás weboldalon. A praktikus javaslatok alapján kényelmesen dönthetünk. Minden személynek kulcsfontosságú, hogy a neki legjobb weblapon vegyen.

Forrás: rovarmentes.hu, 2020-05-07 17:39


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja