Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Döbbenetes - kristály, whiskys poharak olcsó árakon

A világháló mérhetetlenül nagy mennyiségű praktikus információt mutat be kristály és az ólomkristály tál témakörben

BlackCrystal Pezsgos pohar: Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, milyen módon hozhatja meg a legjobb döntést kristály témában. Cikkek a BlackCrystal kristály weblapon. A blackcrystal.hu kristály weboldalon mindenki felfedezheti az akciós árakat. Kiemelkedő színvonalat kap megfizethető áron. Ezt igazolja sok tucat elégedett vevő.

Az egyszerű személy sajnos nem rendelkezik elég kristály borospohár ismerettel. De ezek nélkül nagyon nehéz a megfontolt választás. A BlackCrystal kristály borospohár weblapján látható tanulmány. Amit gond nélkül megolthatjuk, ha a blackcrystal.hu kristály borospohár weblapot felkeressük. Az itt található kristály borospohár adatok előkészítenek a megalapozott megrendelésre.

A precíz információt kínáló weboldal olvasása után igazán átláthatjuk a kristály váza árakat. A weben pár óra alatt összevethetjük a kristály váza felhozatalt. Nagy mennyiségben spórolhatunk a precíz előkészülettel. Kristály váza témakörben nagyon nagy jelentősége van az árnak. Pénztárcabarát árak felfedezésében rengeteget segít az internet. A remek kristály váza weblapon eleget olvashatunk a díjakról.

BlackCrystal Pálinkás pohár - A mostani gyors korban a pezsgős pohár tömérdek embert érdekel. A net rendkívül sok felhasználható információt tárgyal ki pezsgős pohár témában. Tanácsos megnézni az ide vonatkozó pezsgős pohár honlapokat. A BlackCrystal pezsgős pohár honlapján olvasható még több tipp. Az okos adatok nyomán nagyon gyorsan választhatunk. Minden személynek létfontosságú, hogy a neki legjobb honlapon vásároljon.

Döbbenetes - kristály, whiskys poharak olcsó árakon
Döbbenetes - kristály, whiskys poharak olcsó árakon

Az egyszerű ember sajnálatos módon nem bír elégséges pálinkás pohár ismerettel. Ámde ezen ismeretek nélkül hihetetlenül nehézkes a bölcs elhatározás. A BlackCrystal pálinkás pohár weboldalán látható több tanulmány. Ezt egyszerűen megolthatjuk, ha a blackcrystal.hu pálinkás pohár weboldalt átnézzük. Az itt olvasható pálinkás pohár tények felkészítenek a legjobb vásárlásra.

BlackCrystal Kristály whiskys készlet: Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, hogyan hozhatja meg a legjobb döntést Ajka kristály témában. A blackcrystal.hu Ajka kristály honlapon bárki meglelheti a piacon a legjobb árakat. Kifogástalan színvonalat kap jó áron. Ezt igazolja több száz elégedett megrendelő.

A sima navigációs menü segít, hogy figyelmesen elmélyedjünk a kristály pohár világában. A kellemes stílus nagyon sokat segít a kristály pohár tippek olvasásában. Egy áttekinthető weblapon könnyen felfedezhetjük a kristály pohár kiemelkedő kínálatát. Napjainkban kulcsfontosságú egy kitűnő kristály pohár honlap külleme.

A mostani villámgyors korban az ólomkristály tömérdek egyént foglalkoztat. A web igencsak nagy mennyiségű hasznos tippet tárgyal ki ólomkristály témában. Kiemelten fontos felkutatni a témakörbe vágó ólomkristály weboldalakat. A felhasználható ötletek alapján hamar dönthetünk. Minden embernek lényeges, hogy a számára legjobb oldalon vásároljon.

A sima személy sajnos nem rendelkezik elegendő pezsgőspohár ismerettel. Viszont ezen ismeretek hiányában felettébb nyakatekert a bölcs elhatározás. Tudásbázis a BlackCrystal pezsgőspohár blogon. Amit gyorsan orvosolhatjuk, ha a blackcrystal.hu pezsgőspohár weblapot felkeressük. Az itt található pezsgőspohár publikációk előkészítenek a megfontolt megrendelésre.

BlackCrystal Kristály pálinkás pohár készlet - Pár alaposan átgondolt kristálypohár készlet tipp tanulmányozása során feltárul szemeink előtt a nagy titok. Az okos vásárláshoz nélkülözhetetlen ennek a titoknak a felismerése. Amiket megtalálhat a blackcrystal.hu kristálypohár készlet weblapon. Szakértő ötleteivel mindenki egyszerűen elboldogul a kristálypohár készlet világában.

Forrás: blackcrystal.hu, 2020-05-15 11:26


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja