Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Márkás ruhák olcsón online: Jutányos utazóágy

A net igencsak sok praktikus ötletet tartalmaz utazóágy témakörben

A mindennapi egyén nem rendelkezik kellő utazóágy ismerettel. De ezek hiányában rendkívül bonyolult a bölcs döntés. Ezt könnyűszerrel kijavíthatjuk, ha a webshop.kangaboo.hu utazóágy weboldalt átnézzük. Az itt fellelhető utazóágy információk előkészítenek az okos rendelésre.

Márkás ruhák olcsón online: Jutányos utazóágy
Márkás ruhák olcsón online: Jutányos utazóágy

Kangaboo Gyermek ruhák lányoknak: A hétköznapi navigálás segít, hogy figyelmesen belemerüljünk a bébikomp világában. Az egyszerű design sokat segít a bébikomp ötletek olvasásában. Egy egyszerű honlapon gyorsan megismerhetjük a bébikomp kiemelkedő kínálatát. Ebben a korban kulcsfontosságú egy kiváló bébikomp honlap stílusa.

A mostani modern korszakban a játszószőnyeg számtalan személyt érdekel. A net igazán nagy mennyiségű praktikus javaslatot mutat be játszószőnyeg témában. Erősen javasolt megnézni a tárgyba vonatkozó játszószőnyeg weboldalakat. A felhasználható megoldások nyomán hamar dönthetünk. Minden személynek lényegi, hogy a neki legjobb helyen vegyen.

A kellő információt adó weboldal böngészése során jobban átláthatjuk a D.D.STEP árakat. A weben pár óra leforgása alatt összehasonlíthatjuk a D.D.STEP megoldásokat. Sokat takaríthatunk meg a gondos előkészülettel. D.D.STEP témában nagyon nagy jelentősége van az árnak. Elérhető díjak megtalálásában sokat segít a net. A remek D.D.STEP weboldalon sokat olvashatunk az árakról.

A webshop.kangaboo.hu etetőszék weboldalon akárki felfedezheti a piacon a legjobb árakat. Kiváló nívót vehet a pénzéért. Ezt bizonyítja több tucat elégedett ügyfél. Nézze meg ezt a honlapot és ismerje meg, milyen módon hozhatja meg a legokosabb döntést etetőszék témakörben.

A sima egyén nem bír elégséges gyerekruha ismerettel. A Kangaboo gyerekruha honlapján található több tanulmány. De ezen ismeretek hiányában igazán körülményes az ésszerű döntés. Amit gyorsan megolthatjuk, ha a webshop.kangaboo.hu gyerekruha weboldalt felkeressük. Az itt található gyerekruha adatok felkészítenek az okos vásárlásra.

A webshop.kangaboo.hu Angelcare légzésfigyelő honlapon minden ember meglelheti a piacon a legjobb árakat. Profi nívót vehet a pénzéért. Ezt támasztja alá sok száz elégedett megrendelő. Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, hogyan hozhatja meg a legokosabb döntést Angelcare légzésfigyelő témakörben.

Márkás gyerekruhák olcsón Kangaboo: Mostanában kiemelkedő egy jó Munchkin honlap dizájnja. A hasznos navigációs menü segít, hogy alaposan belemerüljünk a Munchkin világában. A letisztult stílus rengeteget segít a Munchkin tanulmányok tanulmányozásában. Egy átlátható honlapon gyorsan megtalálhatjuk a Munchkin kiemelkedő kínálatát.

A webshop.kangaboo.hu elektromos mellszívó weboldal kirívó hírnevének titka a vevők nagyon gyors tájékoztatása. Rengetegen akarják az összefoglaló információ szerzést, mely jelentős vásárlás idején. Precíz előkészülettel bárki felfedezi vágyainak megfelelő elektromos mellszívó weblapot.

Forrás: webshop.kangaboo.hu, 2020-02-02 19:54


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja