Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Kérgesített kültéri stukkó, tapéták olcsón

Ebben a rohanó korszakban a kérgesített kültéri stukkó sok személyt foglalkoztat

Stukkó24 Álmennyezet ár: Kérgesített kültéri stukkó témakörben nagyon nagy jelentősége van az árnak. Pénztárcabarát árak felfedezésében nagyon sokat segít az internet. A neten néhány óra alatt összehasonlíthatjuk a kérgesített kültéri stukkó kínálatot. Nagy mennyiségben takaríthatunk az átfogó felkészüléssel. Az ideális információt kínáló weblap megnézése során igazán átláthatjuk a kérgesített kültéri stukkó árakat. A kitűnő kérgesített kültéri stukkó weblapon sokat olvashatunk az árakról.

Hungarocell álmennyezet ár Stukkó24: Az egyszerű design rengeteget segít a timpanon javaslatok tanulmányozásában. Egy áttekinthető weblapon könnyedén megismerhetjük a timpanon legjobb kínálatát. A praktikus navigálás segít, hogy gondosan elmélyedjünk a timpanon világában. Ezekben a napokban lényegi egy jó timpanon weboldal dizájnja.

A hagyományos küllem nagyon sokat segít az íves díszlécek ötletek átolvasásában. Egy kellemes weblapon könnyedén felfedezhetjük az íves díszlécek legjobb ajánlatát. A Stukkó24 íves díszlécek weblapon fedezhető fel több trükk. Manapság pótolhatatlan egy kiváló íves díszlécek weblap dizájnja. A könnyű menü segít, hogy alaposan elmélyedjünk az íves díszlécek világában.

Stukkó24 Dekorléc: Pár szakszerű kváderkő cikk átnézése során kitárul előttünk is a féltett titok. Az okos rendeléshez mérvadó ennek a titoknak a megismerése. Amiket megtalálhat a stukko24.hu kváderkő honlapon. Hozzáértő tanácsaival minden egyén nehézség nélkül elboldogul a kváderkő világában.

Stukkó24 Díszlécek fából - Az ablakpárkány díjakról is találhatunk tájékoztatást a nagyszerű weblapon. A kedvező ár sok embernek nélkülözhetetlen feltétel. Rendkívül lényeges, hogy ablakpárkány témakörben olcsó weblapot keressünk. A jó honlapon persze rengeteget olvashatunk ablakpárkány tippeket. A trükkök nyomán bárki tudni fogja, mi a részére kitűnő elhatározás.

Stukkó24 Gipszkarton szerelés házilag: A megfelelő kültéri stukkó honlapon kellően sokat olvashatunk a díjakról. A weben pár perc alatt összehasonlíthatjuk a kültéri stukkó kínálatot. Nagyon sokat takaríthatunk a széleskörű informálódással. Kültéri stukkó témakörben kiemelt szerepe van az árnak. Jutányos költségek megtalálásában nagyon sokat segít az internet. A megfelelő információt nyújtó honlap átolvasása során kellően megismerhetjük a kültéri stukkó árakat.

Kérgesített kültéri stukkó, tapéták olcsón
Kérgesített kültéri stukkó, tapéták olcsón

A stukko24.hu kültéri díszléc weboldal fantasztikus hírnevének oka a vásárlók szélsebes kiszolgálása. Rengetegen kérik a gondos bemutatást, mely lényegi megrendelés előtt. Aprólékos felkészüléssel mindenki felfedezi követelményeinek kívánatos kültéri díszléc honlapot.

Ablak díszléc témában nagyon nagy jelentősége van az árnak. Pénztárcabarát díjak megtalálásában rengeteget segít a világháló. A helyes információt adó honlap tanulmányozása során kellően átláthatjuk az ablak díszléc árakat. Az interneten pár óra leforgása alatt összehasonlíthatjuk az ablak díszléc választékot. A Stukkó24 ablak díszléc weblapon látható adat. Nagyon sokat spórolhatunk meg az átfogó előkészülettel. Egy jó ablak díszléc weblapon igazán sokat olvashatunk a díjakról.

Forrás: stukko24.hu, 2020-01-28 15:27


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja