Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Mire jó az Aquarea T-CAP hőszivattyú?

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a fejlett fűtés többé nem kivitelezhetetlen álom. Megannyian úgy gondolják, hogy egy hőszivattyú megvásárolása őrülten költséges mulatság. Egy gyors számítással hamar világossá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Pár év alatt az ódivatú fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy fejlett hőszivattyú. Egyedülálló módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú nagy hidegben is megtartja tökéletes hatásfokát. Emiatt sokkal gyorsabban megtérül a hőszivattyúba fektetett pénz

Levegő hőszivattyú - Napjainkban égető probléma a pénztárcabarát fűtés. A modern technika biztosítja, hogy pénzünket kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Egyik népszerű, modern választás a hőszivattyú beszerelése. Panasonic Aquarea hőszivattyúval jelentősen lefaragható a fűtés költsége. Ráadásul nem jelent gondot a Panasonic Aquarea hőszivattyúnak a telepítése.

A gáz költsége egyre magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók egykettőre kiapadnak. Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenné válhatunk a földgáz ár robbanás durva hatásától. Védelemben élhetjük hétköznapjainkat. Nem muszáj attól félni, hogy a földgáz ára akármelyik percben egetverően megugrik. Ugyanakkor a Panasonic Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy egész életen át megfizethető fűtést ad.

A korszerű Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyút meglévő fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem szükséges százezreket félretenni az Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A beépítés a jelenlegi falfűtéses rendszeren keresztül is kivitelezhető. Nagyon megbízható használat közben. Hiszen nem jön létre veszélyes anyag. Csekély üzemeltetési költség jellemző a Panasonic Aquarea hőszivattyúkra.

Hőszivattyús rendszer beüzemelése mindig kifizetődő. A hagyományos gázfűtés díja előreláthatóan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. Hőszivattyú akció, Panasonic Aquarea T-CAP fontos az embereknek. A megfizethető fűtési költség mellett biztosítja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a pénztárcánkban marad.

Környezetvédelmi szempontból is a lista élén van a hőszivattyús fűtés. Voltaképpen semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és Földünk oltalma szemszögéből hasznos beruházás. Gyermekeinkre is ügyeljünk, amikor a bolygó korlátozott energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú lényegében egy fordított hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtőgép a szoba melegebb levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanez. Azonban fordítva játszódik le a művelet. Egy melegebb térségből elvonja a hőt és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez pénztárca kímélő elektromos áramra van szükség.

Kategóriák: Aquarea hőszivattyú, Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-12-20 16:28

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja