Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Korszerű, energiatakarékos fűtés Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval

Panasonic hőszivattyúval a hatékony fűtés többé nem megvalósíthatatlan vágyálom. Ezernyien azt gondolják, hogy egy hőszivattyú beszerzése módfelett költséges. Csakhogy egy kis számolással hamar körvonalazódik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt sokkal többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy energiatakarékos hőszivattyú. Egyedülálló módon az Aquarea hőszivattyú -15 fokban is megtartja tökéletes teljesítőképességét. Emiatt jóval rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba invesztált pénz

Panasonic hőszivattyú - Manapság alapvető probléma az energiatakarékos fűtés. A korszerű technika lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Egy közismert, trendi megoldás az Aquarea hőszivattyú üzemeltetése. Aquarea hőszivattyúval drámaian csökkenthető a fűtés díja. Mindemellett nem jelent gondot Aquarea hőszivattyúnak a kiépítése.

A földgáz költsége egyfolytában drágább lesz. Ezek az energiaforrások csakhamar kiapadnak. Hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás szörnyű hatásától. Védelemben élhetjük napjainkat. Nem kötelező attól tartani, hogy a gáz ára bármelyik héten egetverően kirobban. Ennek ellenére a hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen keresztül megfizethető fűtést biztosít.

A modern Aquarea hőszivattyút meglévő fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell százezreket költeni a hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a meglévő padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Igazán veszélytelen az üzemeltetés. Tudniillik nem jön létre káros anyag. Alacsony üzemeltetési költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése mindig kifizetődő. A gáz díja átlagosan 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A pénztárcabarát árú fűtés mellett garantálja a családnak a meleg vizet is. A megtakarított Forint a zsebünkben marad.

Környezetvédelmi szempontból is a lista elején van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Tulajdonképp semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészséges életünk és Földünk oltalma szempontjából a legfontosabb befektetés. Leszármazottainkra is ügyeljünk, amikor a bolygó korlátozott energiaforrását használjuk fűtéshez. Ma a hőszivattyú akció, Panasonic hőszivattyú meglehetősen keresett témakör.

Az Aquarea hőszivattyú mondhatni egy fordított hűtőgép. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtőszekrény a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csakhogy fordítva játszódik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez kedvező árú elektromosságra van szükség.

Kiemelt témakör: Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea, hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-10-03 20:35

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja