Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Miért ajánlott Aquarea T-CAP hőszivattyút használni?

Aquarea T-CAP hőszivattyúval a pénztárca kímélő fűtés többé nem megvalósíthatatlan vágyálom. Megannyian úgy képzelik, hogy egy hőszivattyú beszerzése eléggé költséges mulatság. Ámbár egy gyors számítással azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt a régi fűtés miatt sokkal többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Páratlan módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú nagy hidegben is megtartja tökéletes hatásfokát. Ezért sokkal rövidebb idő alatt kifizetődik a hőszivattyúba fektetett pénz

Aquarea hőszivattyú - Manapság alapvető kérdés a takarékos fűtés. A fejlett technika megoldja, hogy pénztárcánkat kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Egy felkapott, korszerű alternatíva a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú üzemeltetése. Hőszivattyúval kimagaslóan lefaragható a fűtés számlája. Ezenfelül nem jelent problémát a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúnak a telepítése.

Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése mindig kifizetődő. A hagyományos gázfűtés díja várhatóan 50 százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. A megfizethető fűtés mellett biztosítja a családnak a meleg vizet is. A megtakarított Forint a zsebünkben marad.

A korszerű Panasonic Aquarea hőszivattyút korábbi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell sok százezret félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a jelenlegi padlófűtéses rendszeren keresztül is megvalósítható. Szerfelett biztonságos az üzemeltetés. Mivelhogy nem keletkezik veszélyes anyag. Alacsony üzemeltetési költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú alapjában véve egy fordított hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba melegebb levegőjét hűti le. Az Aquarea T-CAP hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. De itt fordítva játszódik le a folyamat. Egy magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez filléres áramra van szükség. Napjainkban a levegős hőszivattyú, hőszivattyús fűtés igencsak keresett témakör.

Aquarea T-CAP, Hőszivattyú fűtés
Aquarea T-CAP, Hőszivattyú fűtés

Kiemelt téma: Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea T-CAP, Panasonic Aquarea T-CAP, hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-30 16:40

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja