Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Vízvezeték szerelő - használható receptek

Bevált vízszerelő Budapesten. Kategória: vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelő Budapest, vízszerelő Budapest, vízvezeték szerelés

Vízvezeték Szerelő Árak - Milyen szempontokra gondoljunk egy megbízható vízvezeték szerelő keresésnél? A neten egyszerűen válogathatunk a vízszerelők között. Itt érdemes pár apró dologra ügyelni. Az egyik elengedhetetlen támpont, hogy milyen régóta foglalkozik vízszereléssel a szakember. A jó vállalkozások mögött több éves gyakorlat áll. A mesterség minden egyes fortélyát elsajátították.

A jó vízvezeték szerelő nyomban átlátja a gondot. Hibátlan szaktudásnak köszönhetően a vízvezeték szerelés nem okoz nehéz problémát. Nincs olyan kihívás, amivel ne tudna elbánni egy megfelelő szerelő. Minden fennakadásra rögtön választ ad. A precíz vízszerelő figyel az apró részletekre is. Vajon ki fogja a vízvezeték szerelés közben keletkező hulladékot elszállítani? A rutinos szakember erre is figyel.

Fürdőszoba felújításnál szükség lehet egy megbízható vízvezeték szerelőre. A méregdrága alapanyagok precíz felszerelése elengedhetetlen. Senki sem szeretné, hogy az új vécé csöpögjön. A gyönyörű fürdőszoba sok pénzbe kerül. Nem célszerű néhány ezer forintot takarékoskodni a felszerelések szakszerű beszerelésén. A pontos vízvezeték szerelő a falbontással járó feladatokban is jártas. A háztartási gépek bekötése sem jelent nehéz gondot.

Az elavult vízvezeték rendszer gyakorta okozhat komoly fejetlenséget. Vízszerelő, vízvezeték szerelés: ide kattintva olvashat többet. A csőtörés állandóan a legváratlanabb pillanatban tör elő. Ilyenkor rögvest vízvezeték szerelő vállalkozásra van szükség. A villámgyors kiszállás elengedhetetlen. Értékes kellékeinkben súlyos károkat okozhat a csőtörés. Elég sokan laknak régebbi házakban. Ekkor a csőtörés lehetősége magasabb. A megelőzéshez érdemes kikérni egy vízvezeték szerelő ötleteit. A vízvezeték rendszer modernizálásával nem kell aggódni a csőtörés miatt.

Nagyon sokan töltik napjaikat olyan otthonban, ahol ósdi a vízvezeték rendszer. Lassacskán a vezetékek szivárogni kezdenek. Rendszerint az illesztéseknél kezd csepegni a víz. A falban futó vezetékekből kifolyó víz komoly károkat tud okozni. A beázás tönkre teheti gépeinket. Az esetek egy részében nagyon nehéz felismerni, hogy szivárog a vízvezeték. A baj egyik jele, hogy a csapok elzárása után is szalad a vízóra. A nagyon magas vízdíj oka lehet egy rejtett csőtörés.

Kategória: vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelő Budapest, vízszerelő Budapest, vízvezeték szerelés

Forrás: gebeviz.hu, 2016-08-01 16:46

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja