Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Vízszerelés - ingyenes megoldások

Vízszerelés ötletek népszerű szakembertől. Címke: vízszerelő Budapest, vízvezeték szerelő Budapest, vízvezeték szerelés, vízszerelő

Víz Gáz Fűtés Szerelő - Milyen dolgokra gondoljunk egy megbízható vízvezeték szerelő keresésnél? A weboldalak között kényelmesen keresgélhetünk a vízszerelők között. Ekkor fontos néhány apró dologra ügyelni. Egyik fontos szempont, hogy milyen rég foglalkozik vízszereléssel a kivitelező. A jó vállalkozók mögött néhány éves rutin áll. A mesterség mindegyik trükkjét elsajátították.

A megfelelő vízvezeték szerelő nyomban átlátja a gondot. Hibátlan szaktudásnak köszönhetően a vízvezeték szerelés nem okoz megoldhatatlan gondot. Nem létezik olyan probléma, amivel ne tudna elbánni egy profi szakember. Minden fennakadásra rögvest megoldást talál. Egy megfelelő szerelő figyel a kicsi részletekre is. Ki fogja a vízvezeték szerelés során keletkező bontási törmeléket elszállítani? A rutinos szakértő erről is gondoskodik.

Fürdőszoba felújításnál szükség lehet egy figyelmes vízvezeték szerelőre. A költséges felszerelés szakszerű beszerelése elengedhetetlen. Ma a vízszerelő gyorsszolgálat, víz szerelés nagyon keresett témakör. Senki sem szeretné, hogy az újonnan vett csaptelep csöpögjön. A gyönyörű fürdőszoba sok pénzbe kerül. Nem érdemes pár tízezer forintot spórolni az eszközök pontos beszerelésén. A jó vízvezeték szerelő a bontással járó feladatokban is jártas. A háztartási gépek bekötése sem jelent súlyos kihívást.

A régi vízvezeték rendszer sokszor jelenthet komoly zűrzavart. A csőtörés állandóan a legváratlanabb pillanatban fordul elő. Ekkor rögvest vízvezeték szerelő szakemberre van szükség. A gyors kiszállás kulcsfontosságú. Szeretett eszközeinkben komoly sérüléseket okozhat a csőtörés. Elég sokan élnek régebbi otthonokban. Ekkor a csőtörés kockázata magasabb. A megelőzéshez érdemes kikérni egy vízvezeték szerelő tippjeit. A vízvezeték rendszer felújításával nem kell nyugtalankodni a csőtörés miatt.

Sokan töltik napjaikat olyan otthonban, ahol elavult a vízvezeték rendszer. Lassacskán a vízvezetékek szivárogni kezdenek. Sok esetben az illesztéseknél kezd csöpögni a víz. A falban futó vezetékekből kifolyó víz súlyos károkat tud okozni. A beázás tönkre teheti felszerelésünket. Az esetek egy részében nagyon nehéz felismerni, hogy szivárog a cső. A csőtörés egyik jele, hogy a csapok elzárása után is pörög a vízóra. A túlzottan magas vízdíj oka lehet egy rejtett csőtörés.

Címke: vízszerelő Budapest, vízvezeték szerelő Budapest, vízvezeték szerelés, vízszerelő

Forrás: gebeviz.hu, 2016-08-11 12:52

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja