Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Rövid útmutató a színes ceruza készlet kiválasztásához.


Milyen színes ceruza készletet válasszunk?Ma már nagyon sok színes ceruza készlet közül válogathatunk, ám ahhoz, hogy egy gyermek számára valóban sikerélmény legyen a rajzolás, fontos hogy jó minőségű és életkorának megfelelő színes ceruzákat használjon. Az alapszíneket tartalmazó készletektől a különböző színárnyalatokat is tartalmazó sok darabos készletekig válogathatunk. A kisgyermek első színes ceruza élménye egy életre szól, ezért fontos a színes ceruza készlet helyes kiválasztása. Fontos kérdés, hogy a megvásárolt színes ceruza készlet mennyire alkalmas a feladatkörének betöltésére, hiszen a nem megfelelő színes ceruza nem csak bosszúságot okoz, hanem hátráltatja az írás tudományának elsajátítását is.


A helyes ceruzatartás.Az iskolában vagy az óvodában az egyik leggyakrabban használt és kedvelt rajzeszköz a színes ceruza. Előnye, hogy viszonylag olcsón beszerezhető,  hosszú ideig használható, mivel nem szárad be. Ha a gyerek még nem tanulta meg a helyes ceruza tartást, akkor érdemes a vastagabb háromszög alakú színes ceruzákat választani, majd később jöhet a vékonyabb változat. A helyes ceruzatartás során a hüvelyk és a mutató ujjunkkal felülről fogjuk meg a ceruzát, majd a középső ujjunkkal, pedig alátámasztjuk.


Melyik színes ceruza a alkalmas a rajzoláshoz?Egy jó minőségű színes ceruza készlet általában nem olcsó. Sokféle színes ceruzával találkozunk, háromszögletűvel, hat szögletűvel és henger alakúval, illetve ezek vékony és vastag változataival. Az iskolákban a háromszög alakú ceruzákat ajánlják, amely a helyes írószertartásra készteti a gyereket. Ellenben nem javasolják a sima, henger alakú kialakítású színes ceruzát, amely csúszik és ráadásul könnyen elgurul. Érdemes a háromszög alakú színes ceruza választását megfontolni, akkor is ha drágább, hiszen a három oldalra automatikusan felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosítva. Ahhoz, hogy öröm legyen a rajzolás, nem árt, ha van kéznél egy jó minőségű ceruza hegyező. Először is ellenőrizzük a hegyező élét, mielőtt kidobnánk az összes színes ceruzát, mondván, hogy rosszul hegyezhető gyenge minőség. Ha mégis sikerült rosszul hegyezhető ceruzákat beszerezni jobb, ha egy felnőtt, sniccer segítségével hegyezi ki a színes ceruzákat. Az is fontos, hogy a ceruzabél a fa foglalat közepén helyezkedjen el. Nézzük meg, hogy a ceruza kihegyezett felén látható fa sima legyen. Ha szálkás a fa, a ceruza hegye, hegyezővel hegyezve rendszerint ki fog törni. Fontos, hogy ne válasszunk kemény hegyű színes ceruzát, akkor sem, ha olcsó, mert nehéz lesz a rajzolás a kemény ceruzabél miatt, és hamar elmegy a kedve a gyereknek az alkotástól. A 6 darabos színes ceruza készlet inkább a kezdő rajzolóknak való, akik még az erős színekkel (piros, fekete, kék, zöld) szeretnek rajzolni.

Forrás: wts.hu, 2016-08-30 14:06

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja