Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Baráti árú fűtésszerelő horribilis díjak nélkül

Rutinos gáz szerelő. Címkék: fűtésszerelő, gázszerelő Budapest, gázszerelő

Víz Gáz Fűtésszerelő - Itthon számtalan családot fenyeget a szén-monoxid mérgezés az elöregedett gázfűtés miatt. A húsz évnél régebbi készülékek száma átlépi a 30 ezret. Az idős készülékek komolyan kockáztatják épségünket. Saját családunk érdekében szerfelett fontos, hogy gyakran ellenőriztessük gázszerelővel a készülékeinket.

Folyamatos karbantartással a gázkonvektor élettartama nő. Rengeteg pénzt lehet megspórolni karbantartással, mert kevesebbet kell költeni cserére. Erősen javasolt évente minimum egyszer megvizsgáltatni egy jó gázszerelővel a konvektorokat. A gázszerelő megkeresi a legapróbb problémákat is és tanácsot ad a gázkészülék élettartamának növelésére.

Mikor gázkészüléket rendel, feltétlenül igényelje gázszerelő mester segítségét. A gáztűzhely bekötése ugyanis számos gondot hordozhat magában. A gáztűzhely bekötését kizárólag erre vonatkozó hatósági engedéllyel rendelkező gázszerelő bonyolíthatja le. A szakszerűséget mellőző gáztűzhely bekötéssel nem csak a jótállás érvényességét kockáztatja, hanem komoly veszélynek teszi ki magát.

A gázfűtés korszerűsítése nehezebb teendő. Komoly tervezést és pénzt vesz igénybe. Sajnálatos módon nem teheti meg minden család, hogy teljesen felújítja a régi fűtés rendszert. Ilyenkor sem szabad végleg megfeledkezni a korszerűsítésről. Javasolt szakavatott fűtésszerelő tippjeit kérni ilyen helyzetben is. Számos olyan javaslattal segíthet, amivel át lehet hidalni a drága költségeket. Egy rutinos fűtésszerelő szakember sok éves gyakorlata nagyon sokat segít a költségek optimalizálásában.

Többen tervezik a fűtés modernizálását. Mivelhogy nem lényegtelen, hogy évente hány tízezer forintot költünk fűtésre. A fejlett konvektor beüzemelése rendkívül kifizetődő. Egy tapasztalt fűtésszerelő szakember javaslatokat adhat a teljes modernizálásra. Az interneten ajánlott szétnézni a fűtésszerelési weboldalak között. Egy kiváló fűtésszerelő szakembert onnan lehet felismerni, hogy több évtizedes múlttal rendelkezik.

A gáztűzhely bekötés ára eléggé sokszínű. Pár feltétel alakítja ki a végleges díjat. Először mindig a gázszerelőnél kell puhatolózni. A gáztűzhely bekötés ára a távolságtól is függ. Javasolt megkérdezni a gázszerelőt a kiszállás áráról. Fűtésszerelés Budapest, gázkészülék javítás Budapest: részletek a gebegaz.hu honlapon. Emellett van-e a kiszállási díjon kívül valamilyen plusz költség. Egy rutinos gázszerelőt találni nem is könnyű teendő. Persze egy remek honlapon ezeket a költségeket is fellelhetjük.

Címkék: fűtésszerelő, gázszerelő Budapest, gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2016-08-06 18:58

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja