Keresse online ügyfélszolgálatunkat! Ingyenes szállítás
  Vásárlási információk   Kapcsolat   Ön viszonteladó?   Kosár
Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Kosara jelenleg üres!

Elfelejtette az adatait? Kattintson ide!   Bejelentkezés: emlékezzen rám

REGISZTRÁCIÓ ÉS RAKTÁRKÉSZLET Iratkozzon fel és tekintse meg kínálatunkat!

KÉRDÉSE VAN?
E-mail: rendeles@porzsakcentrum.hu
Tel.: +36 30 3858 903, +36 88 329 232skype

A PORZSÁKCENTRUMNÁL EGYSZERŰ A VÁSÁRLÁS!

Regisztráljon INGYEN!
Töltse ki a rövid regisztrációs űrlapot és azonnal hozzáfér a kínálathoz!

Hozzáférés a raktárkészlethez!
A vásárlás leggyorsabb módja, közvetlenül a nagykereskedőtől

Biztonság és titoktartás!
Adatait bizalmasan kezeljük

Tartozzon elégedett viszonteladóink közé!

A Porzsákcentrum - mint szállító - elkötelezett, hogy partnereinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa. innovatív, online kereskedelmi piacterünk kedvezmányes áron teszi elérhetővé ügyfeleinknek minőségi termékeinket. Célunk, hogy megbízható megoldásaink segítségével még sikeresebbé tegyük az Ön üzletét.

Vevővédelem

A Porzsákcentrum a személyes és céges adatokar bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Megbízható szállítás

Csomagszállító szolgáltatásunk rugalmas és költséghatékony megoldás. A lehető legrövidebb időn belül kézbesítünk minden csomagot és időben tájékoztatjuk valamennyi fontos részletről.

Magazin

AJÁNDÉK
Vegyen részt nyeremény- játékunkban és egy évre ellátjuk porzsákkal!

Iratkozzon fel
speciális
magazinunkra
és elsők között
értesülhet
az oldal
kedvezményeiről és
újdonságairól!

Ügyfélszolgálat

Porzsákcentrum
  • H-P: 8:00-16:00

Telefonszám:

  • +36 30 2609 515
  • +36 30 3858 903
  • +36 88 329 232

Skype: porzsakcentrum

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás

A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 5 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.

Emlékeztető

Most van porzsákom de kérem múlva értesítsenek a termékek megrendelésének lehetőségéről!

Hogyan érinti a vállalkozókat a weboldal készítés - Verdes János cikke

Magyarországon az ügyfélszerző honlapkészítés gyerekcipőben jár. Tömegesen készülnek olyan weboldalak, amelyek szinte semmilyen hatással sincsenek az adott cég bevételére. Az ilyen honlapok majdnem mindig csak a pénzt, energiát emésztik komoly profit nélkül. A jelenség oka Verdes János weboldal készítő szakember szerint az oktatás: komolyak a hiányosságok, és rossz célközönségnek szólnak a témában megszerezhető oktatási anyagok.

A honlapkészítés során szinte mindig elhanyagolják a weboldal igazi szerepét. Verdes János véleménye szerint a honlap egy eszköz a vállalkozók ügyfélszerző arzenáljában. Erről bővebb tudnivaló Verdes János blogján található. Az üzleti weboldal készítésének a célja elsősorban a potenciális vásárlók megtalálása és megszólítása. Ennek a módja Verdes János szerint teljes mértékben hiányzik a mai oktatási rendszerből. A diákoknak ma már előírt tananyag a weboldal készítés. Az iskolai órákban tanítják a HTML programozás szabályait. Főiskolán és egyetemen PHP, MySQL programozást tanítanak, ami a mai kor dinamikus weboldalainak elengedhetetlen alkotó elemei.

Programozásban kiváló szakembereket nevel az oktatás. Ezek a webmesterek sokszor a programozáson túl nem látják és nem is láthatják a valódi célt. Ugyanis az ő feladatuk csupán a programkód kivitelezése, nem a vevőszerzés. A webmesterek szempontjából gyöngyszem egy olyan weboldal, amiben nincs programozási hiba még akkor is, ha az elkészült program semmilyen hatással sincs a megrendelő profitjára. Verdes János weboldalán azt nyilatkozta, hogy világhírű a magyarok a zseniális problémamegoldó képessége. Jó néhány multinacionális informatikai óriáscég foglalkoztat magyar származású programozókat Amerikában és Európában egyaránt.

Verdes János álláspontja szerint a tévedést nem az informatikai, hanem a cégeket érintő oktatásban található komoly hiányosságok jelentik. A vállalkozókat senki sem készíti fel arra, hogy milyen szempontok alapján készíttesse el honlapját egy webmesterrel. Verdes János szerint a a honlap tulajdonosának szükségtelen HTML, JavaScript, JQuery, CSS, MySQL honlapkészítő nyelvek ismerete. Ez a webmester feladata. A cégvezetőnek azonban első számú feladata és felelőssége, hogy a webmester tudását miként használja fel az üzletében.

Forrás: seozseni.hu, 2016-04-02 17:02

 


© 2004 - 2017 – Porzsákcentrum | Vásárlási információk | Kapcsolat | Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja